Pozvanie duše dieťatka do vášho života

Už zajtra 18.1.2022 nás čaká krásna materská energia Luny v Rakovi, ktorá podporí náš zámer. Počas splnu v Rakovi je ideálny čas na rituál privolania duše dieťatka a jej pozvanie do rodiny. Samozrejme správny čas na rituál je kedykoľvek, keď vás táto téma osloví. Ak vám slovo rituál nič nehovorí, nahraďte ho pojmom napríklad rozhovor s dušou môjho dieťatka.

Duša vášho dieťatka už existuje, áno práve tu a teraz. Prihovorte sa jej. Porozprávajte sa s ňou, vysvetlite jej prečo po nej túžite. Porozprávajte jej ako si predstavujete výchovu, čo by ste s ňou chceli zažiť, na koho sa môže tešiť. Otvorte jej vaše srdce, aby okúsila vašu lásku a aby čím skôr prišla do vášho života. Môžete byť úprimná a porozprávať jej aj o svojich pochybnostiach alebo strachoch. Duša vášho dieťaťa si vás vybrala a vníma vás ako celistvú bytosť so všetkými vašimi vlastnosťami a možno vás už pozná lepšie ako sa poznáte momentálne vy 🙂 .

Rituál si môžete urobiť spolu ako rodičia, alebo každý zvlášť, alebo len vy ako maminka. Urobte si to presne tak, ako to cítite. To, ako to cítite vy je ten správny spôsob. Neexistuje nič, čo by ste mali dodržať, žiadny presný postup. Existujú len inšpirácie, ktoré vás môžu podporiť, aby ste si tento rituál urobili.

Prečo je dobré si tento rituál urobiť? Ako pri každom rituály ide o uvedomenie si čo chcem, prečo a ako to chcem a čo mi v momentálnej situácii bráni mať to, po čom túžim. Vyslať do sveta prianie, aby sa mohlo vyplniť.

Inšpirácia, ako si môžete takýto rituál urobiť:
1. Zapálenie sviečky so zámerom.
Príklad zámeru: Napojenie sa na dušu môjho dieťatka a pozvanie dušičky do našej rodiny.
2. Stíšenie sa, pár nádychov a výdychov.
3. Položte si otázky:
Prečo túžim mať dieťatko?
Prečo je to pre mňa dôležité?

4. Poprosiť energiu lásky o prečistenie lona a o vytvorenie najvhodnejších podmienok pre počatie a donosenie dieťatka.
5. Privolanie duše dieťatka.
Príklad: Duša môjho dieťatka prosím, ak si pripravená sa so mnou stretnúť príď a daj mi znamenie.
6. Zavrieť oči, dýchať do oblasti srdca a čakať čo sa bude diať (akou formou sa vám chce vaše dieťatko prihovoriť). Je úplne v poriadku, ak by ste nič necítili, nevideli alebo nepočuli. Stačí veriť, že duša vášho dieťatka vás počúva a môžete sa s ňou porozprávať tak, ako by bola pri vás. Napríklad si ju predstavte vo vašom náručí. Opäť je to na vás, urobte to tak, ako vám to prichádza, tak aby ste sa cítili príjemne.
7. Poďakovanie sa dušičke, že ste ju mohli vidieť/cítiť/počuť/alebo jej porozprávať to čo ste jej chceli povedať. Rozlúčiť sa s ňou môžete napríklad slovami: Do skorého videnia dieťatko moje.

Je len na vás ako si rituál pripravíte. Dôležité je vyslanie želania, že ste pripravená prijať dieťatko do vašej rodiny. Urobte si rituál presne tak, ako to cítite, vnímate, chcete. Nepotrebujete nič špeciálne kupovať ani pripravovať. Dôležité je, aby ste si našli čas na tento rozhovor. Ide tu predsa o vás a vaše dieťa. Dieťa potrebuje rodiča, nie špeciálnu sviečku alebo niečo iné.

Ak nie ste typ na rituál alebo máte strach, že niečo neurobíte „správne“, odporúčam meditáciu od Terezky Kramerovej na ktorú sú nádherné recenzie.

Meditáciu nájdete na tomto linku k stiahnutiu ZDARMA. Terezka ĎAKUJEM za tvoju tvorbu.

S láskou a vierou v splnenie vášho priania,
Janka

Som ženou, manželkou, maminkou, dcérou, sestrou a tvorkyňou môjho života a projektu "Dary ženy". O mne a projekte si môžete prečítať tu
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *