Cesta k Sebe

Každý z nás si odpovede na svoje otázky nesie v SEBE.

Je to síce veľká pravda, ale veľakrát sa stáva, že si nevytovríme priestor pre navnímanie odpovedí, alebo sa k nim nedostaneme, pretože nedokážeme utíšiť myseľ, ktorá nám hádže jednu myšlienku za druhou a vytvára jeden scenár za druhým.

Na ceste životom prechádzame rôznými obodobiami a skúškami, ktoré nám niekedy dávajú riadne zabrať. V túto chvíľu i ja sama sa obrátim na niekoho, kto mi v danej situácií dokáže zvedomiť to, čo sa mne nedarí. Často nevidíme situácie také ako sú, ale ich skresľujeme, zovšeobecňujeme, či zveličujeme, pretože si nesieme v sebe predovšetkým z detstva určité programy, vzorce a nastavenia.

Je veľmi podporujúce a vyživujúce dovoliť si požiadať o radu a uvidieť riešenie. Často už len samotný rozhovor je liečivý, pretože človek nahlas hovorí o situácií v ktorej sa nachádza a môžu mu prichádzať zároveň i odpovede či riešenia.

Rada tvorím priestor uvedomovania si. Dokážem Ti ukázať Tvoju situáciu z inej perspektívy a nadhľadu, či nastaviť Ti zrkadlo.

Pri sedení používam rôzne techniky, meditácie či rituály podľa toho ako to Ty sama potrebuješ a čo je pre Teba najlepší spôsob. 

Rada Ťa budem sprevádzať.

S láskou,

Janka